Pošta BH partner Diners Cluba

0
985
Saradnja Diners Cluba i Pošta BH: Dodatne pogodnosti za korisnike usluga

Diners Club BiH i u 2019. godini nastavlja sa proširenjem pogodnosti za svoje članove. Saradnjom sa BH Poštom, u svim poštanskim jedinicama članovima Diners Club BiH je omogućeno da ispune pristupnicu za izdavanje Diners kartica, kao i da predaju svu potrebnu dokumentaciju za izdavanje ovih kartica, ali i da podignu gotovinu i plate usluge BH Pošte korištenjem Diners kartica.
“Cilj saradnje je da se korisnicima omogući da brzo, sigurno i jednostavno dobiju traženu uslugu, putem široke mreže poštanskih jedinica JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, kao najvećeg javnog poštanskog operatora u Bosni i Hercegovini”, izjavio je Neziran Đogo, izvšni direktor Sektora za poštanski promet JP BH Pošta.
On je dodao da su za korisnike usluga obezbjeđene dodatne pogodnosti, u smislu snižavanja naknada za izdavanje kartica i vođenje računa, ukoliko su za njih aplicirali putem JP BH Pošta, kao i poklon bon, uz svaku izdatu karticu.
Diners Club BH već izvjestan period koristi isključivo JP BH Poštu kao partnera na polju standardnih poštanskih usluga, brze pošte i hibridne pošte.
“Diners Club BiH je posvećen svojoj poslovnoj filozofiji, a to je saradnja sa što je moguće više domaćih partnera, i drago mi je što je jedan od njih JP BH Pošta”, kaže Alma Kratovac, direktorica Diners Cluba BH.