Predstavljena Motorola One Hyper sa pop-up kamerom

0
930
Motorola One Hyper - prvi Motorolin pametni telefon s pop-up kamerom

Motorola je početkom ovog mjeseca predstavio svoj prvi pametni telefon Motorolu One Hyper s pop-up kamerom.
Motorola One Hyper je telefon iz srednjeg segmenta i temelji se na Snapdragon 675 čipu, ima 4 GB RAM-a i 128 GB internog prostora za pohranu koji se može povećati umetanjem memorijske kartice (microSD) čak do 1 TB.
Zahvaljujući pop-up sistemu 6,5“ IPS LCD Total Vision zaslon nema ureza i gotovo u potpunosti prekriva prednju stranu uređaja. Rezolucija zaslona je 2.340 x 1.080.
Nova Motorola opremljena je s ukupno tri kamere – jedna je motorizirana i služi za snimanje selfija (32 MP), a druge dvije su standardne. Glavna kamera je sa 64 MP, a podržane su i Night Vision i Quad Pixel tehnologije. Širokokutna kamera ima ugao snimanja od 118 stepeni i rezoluciju od 8 MP, opremljena je laserskim autofokusom koji radi i u mraku. Zahvaljujući podršci za Google CameraX API, kamera aplikacije drugih proizvođača mogu također koristiti Motoroline AI tehnologije prilikom snimanja.

Kapacitet baterije je 4.000 mAh, podržana je tehnologija brzog punjenja – Hyper Chargingod 45W. Proizvođač navodi kako je unutar pola sata moguće napuniti bateriju do 75% njenog kapaciteta. Nažalost, ovaj punjač će se morati nabaviti posebno, jer će se uz telefon isporučivati sporiji, 15W punjač. Softversku stranu uređaja čini Android 10, piše Bug.hr.
Motorola One Hyper moći će se nabaviti u tri boje: Blue Ocean, Dark Amber i Fresh Orchid. Preporučena cijena uređaja je 400 USD.