ProCredit Bank: Nova stambena kreditna linija sa kamatom od 3,33 posto

Nominalna kamatna stopa za ovaj kredit je 3,33%, dok je efektivna kamatna stopa 3,66%, i to fiksno na 10 godina. Na period otplate nakon 10 godina primjenjuje se metoda 3,33% + 6 M Euribor

0
1545
ProCredit Bank plasirala stambene kredite po nominalnoj kamatnoj stopi od 3,33 posto

Sa porukom ‘Fiksno 3,33%!’ ProCredit Bank BiH pustila jedanas u promet kreditnu liniju za rješavanje stambenog pitanja sa do sada najmanjom kamatnom stopom na našem tržištu. Budući da smo orijentiranina štednju i ‘pametna ulaganja’, nova kreditna linijaje dio obilježavanja jubileja 20 godina uspješnog poslovanja ProCredit Banke u Bosni i Hercegovini, i svojevrstanje poklon za sve one koji namjeravaju kupiti stan ili kuću, saopćeno je iz ProCredit Bank BiH.
Nominalna kamatna stopa za ovaj kredit je 3,33%, dok je efektivna kamatna stopa 3,66%, i to fiksno na 10 godina. Na period otplate nakon 10 godina primjenjuje se metoda 3,33% + 6 M Euribor.
“Danas smo startali sa novom kreditnom linijom koja će, uvjereni smo, mnoge naše građane prijatno iznenaditi. Prije 20 godina bili smo prva međunarodna banka koja je došla u BiH shvatajući to kao misiju i izazov, ali i sa ogromnim povjerenjem u ove ljude i zemlju. Mnoge uspješne priče smo zajedno ispričali u protekle dvije decenije, a povjerenje nam je višestruko uzvraćeno. Shodno tome, smatramo da je najbolji način obilježavanja 20 godina poslovanja, najpovoljnijim uvjetima za kreditiranje u cilju rješenja jednog od najvažnijih životnih pitanja, obradovati mnoge naše sadašnje i buduće klijente”, izjavio je Amel Agić, član Uprave ProCredit Bank BiH.
Ova kreditna linija bit će dostupna tokom cijele 2018. godine. Više informacija svi zainteresirani mogu dobiti na stranici: www.procreditbank.ba, slanjem upita na info@procreditbank.ba ili pozivom na broj telefona 033/250-950.
___________
ProCredit Bank BiH je dio ProCredit grupacije sa sjedištem u Frankfurtu, Njemačka. Banka je u apsolutnom vlasništvu ProCredit Holdinga, majčinske kompanije ProCredit grupacije. Dioničari ProCredit Holdinga uključuju strateške investitore, Zeitinger Invest i ProCredit Staff Invest te renomirana imena poput fondacije DOEN, KfW i IFC (dio grupacije Svjetske banke).