Promotivna akcija Sparkasse Bank i Telemacha

0
461
Sparkasse Bank i Telemach pokrenuli zajedničku promotivnu akciju

Sparkasse Bank i Telemach su pokrenuli zajedničku promotivnu akciju u kojoj njihovi korisnici dobijaju dodatni paket TV kanala bez naknade na 6 ili 12 mjeseci, ako do 31. oktobra aktiviraju Sparkasse uslugu ‘Plati račun-e’ za izmirenje Telemach i Total TV računa.
Uslugu Plati račun-e Sparkasse Bank može besplatno i u nekoliko klikova aktivirati svaki korisnik postojećih elektronskih servisa banke – netBanking ili mBanking. Po aktivaciji, dovoljno je odabrati opciju plaćanja Telemach i Total TV računa kroz funkcionalnost Plati račun-e, nakon čega se u dogovoru sa osobljem Telemacha može odabrati neki od atraktivnih dodatnih TV paketa kanala za besplatno korištenje u određenom periodu. Korisnici koji aktiviraju uslugu u promotivnom periodu će biti kontaktirani od strane stručnog osoblja Telemacha ili se mogu direktno informisati pozivom Kontakt centra na broj 1360.
Korisnik Sparkasse usluge Plati račun-e svaki mjesec dobija obavijest da je račun dostavljen direktno u elektronski servis, gdje može izvršiti uvid i plaćanje u nekoliko klikova, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.
Zajednički klijenti Sparkasse Bank i Telemacha koji se odluče za online plaćanje računa ne ostvaruju samo uštedu vremena, nego i novca – online transakcije Sparkasse Bank su i do 80% povoljnije u odnosu na standardne tarife na šalteru banke. Dodatna prednost je uvijek dostupna elektronska arhiva svih plaćenih računa na jednom mjestu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here