Promotivna akcija Sparkasse Bank i Telemacha

0
582
Sparkasse Bank i Telemach pokrenuli zajedničku promotivnu akciju

Sparkasse Bank i Telemach su pokrenuli zajedničku promotivnu akciju u kojoj njihovi korisnici dobijaju dodatni paket TV kanala bez naknade na 6 ili 12 mjeseci, ako do 31. oktobra aktiviraju Sparkasse uslugu ‘Plati račun-e’ za izmirenje Telemach i Total TV računa.
Uslugu Plati račun-e Sparkasse Bank može besplatno i u nekoliko klikova aktivirati svaki korisnik postojećih elektronskih servisa banke – netBanking ili mBanking. Po aktivaciji, dovoljno je odabrati opciju plaćanja Telemach i Total TV računa kroz funkcionalnost Plati račun-e, nakon čega se u dogovoru sa osobljem Telemacha može odabrati neki od atraktivnih dodatnih TV paketa kanala za besplatno korištenje u određenom periodu. Korisnici koji aktiviraju uslugu u promotivnom periodu će biti kontaktirani od strane stručnog osoblja Telemacha ili se mogu direktno informisati pozivom Kontakt centra na broj 1360.
Korisnik Sparkasse usluge Plati račun-e svaki mjesec dobija obavijest da je račun dostavljen direktno u elektronski servis, gdje može izvršiti uvid i plaćanje u nekoliko klikova, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.
Zajednički klijenti Sparkasse Bank i Telemacha koji se odluče za online plaćanje računa ne ostvaruju samo uštedu vremena, nego i novca – online transakcije Sparkasse Bank su i do 80% povoljnije u odnosu na standardne tarife na šalteru banke. Dodatna prednost je uvijek dostupna elektronska arhiva svih plaćenih računa na jednom mjestu.