Prva Let’s do eCommerce konferencija u BiH 15. i 16. marta

0
121
eComm asocijacija u BiH je organizator konferencije uz podršku Vlade Švicarske

Na prvoj eCommerce konferenciji, koja se održava 15. i 16. marta u Hotelu Hills u Bosni i Hercegovini vam nudi jedinstvenu mogućnost da upoznate kompanije i organizacije koje su ključni igrači na tržištu, i da čujete od najboljih stručnjaka i stručnjakinja kako se nositi sa trendovima eCommerca i digitalizacije.
eComm asocijacija u Bosni i Hercegovini je organizator konferencije uz podršku Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers, i daje vam priliku da čujete inspirativne priče uspješnih učesnika i učesnica iz eCommerce industrije, saznate više o tehnološkim rješenjima za online kupovinu, autentičnosti velikih brendova u eCommerce industriji, kao i finansijskom i regulatornom okviru eCommerce industrije.
Započnite prvi dan upoznavanjem sa govornicima i govornicama kroz program umrežavanja sa učesnicima i učesnicama konferencije. Drugi dan konferencijskog programa je posvećen govorima četiri međunarodna govornika i govornice, i panel diskusijama koje će voditi preko 30 domaćih i regionalnih stručnjaka i stručnjakinja.
Raluca Bujoreanu, Product Lead iz kompanije Zalando, vodeće evropske online platforme za modu i stil života, podijelit će svoja jedinstvena iskustva sa publikom i pokazati kako se fokusirati na iskustvo kupca i povećati konverziju. Felipe Alves, COO kompanije Ananas, govorit će o tome kako Ananas oblikuje novu eru eCommerce industrije na Balkanu. Matjaž Robinšak, direktor istraživanja kompanije Valicon, predstavit će istraživanje eCommerce tržišta u BiH, dok će NLB Banka kao konferencijski partner podijeliti iskustva dobre prakse sa prisutnima, te svim učesnicima i učesnicama omogućiti besplatnu integraciju na eCommerce rješenje banke.
Ova konferencija pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja, inspiraciju i povezivanja sa stručnjacima i stručnjakinjama iz industrije. Rezervirajte svoje mjesto već sada i dođite motivisani i spremni da doprinesete unapređenju e-trgovine u BiH.
Članovi i partneri eComm asocijacije u Bosni i Hercegovini ostvaruju prava na popuste na regularne i VIP kotizacije. Za više informacija kontaktirajte nas na info@e-commerce.ba.
Za više informacija o govornicima i kotizacijama posjetite link: https://konferencija.eCommerce.ba/