Samsung na SDC22 predstavlja nadogradnju softvera i platformi, uključujući SmartThings

Developeri i kreatori će otkriti kako osvježen pristup SmartThings otvara vrata novom svijetu savršene povezanosti

0
395
Samsung započinje novu eru Calm Tehnologije za SmartThings platformu na konferenciji SDC22

Samsung Electronics je objavio da će biti domaćin Samsung Konferencije Developera 2022 (SDC22) u kongresnom centru Moskon Nort u San Francisku 12. oktobra. Tema ovogodišnje konferencije, koja će biti organizovana i uživo i online, su planovi kompanije za razvoj SmartThings platforme i saradnja sa developerima i kreatorima na stvaranju povezanih iskustava nove generacije za milione ljudi širom svijeta.
Očekuje se da Samsung na konferenciji SDC22 predstavi nadogradnju svojih softvera, usluga i platformi, uključujući SmartThings, kako bi omogućio bolji, povezaniji svijet za sve nas. Kompanija će prikazati svoju viziju Calm tehnologije, gdje se uređaji savršeno povezuju za inteligentnije korisničko iskustvo.
Konferenciju SDC22 otvara Jong-Hi Han, potpredsjednik, izvršni direktor i voditelj Samsung Device eXperience odjeljenja, koji će govoriti o viziji kompanije. Njemu će se pridružiti drugi izvršni direktori kompanije, koji će predstaviti strategije u oblastima kao što su tehnologije budućnosti.
Na SDC22 bit će organizovane i odvojene sesije otvorene za prisutne i učesnike online, koji će imati priliku da sarađuju i saznaju nešto više o najnovijim Samsung platformama i alatima za developere, kao što su Bixby, One UI 5, SmartThings i Matter, Samsung Wallet, Tizen itd, kao i o mogućnostima istraživanja partnerskih ekosistema.
SDC22 će obuhvatiti i dodatne aktivacije za online učesnike, kao što je Laboratorija za kodiranje, gdje developeri mogu da usavrše svoje vještine kodiranja.
Za više informacija o Samsung Konferenciji Developera 2022. posjetite http://developer.samsung.com/sdc.