Samsung predstavio liniju specijalnih futrola za nove telefone Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

0
128
Istražite razigrani dizajn nove linije futrola za telefone Galaxy Z Fold5 i Z Flip

Da bi pomogla korisnicima da personalizuju i zaštite svoje uređaje, kompanija Samsung Electronics je predstavila novu liniju specijalnih futrola za nove modele telefona Galaxy Z Fold5 i Z Flip5.
Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola se odlikuje tankim dizajnom i savršenje izbor i za Galaxy Z Fold5 i za S Pen Fold olovku. Pored izuzetno privlačnih boja, futrola sadrži reciklirane plastične materijale* koji pomažu korisnicima da zaštite svoje telefone i S Pen Fold olovke vodeći računa o planeti.
Hvatanje bilješki nikad nije bilo lakše – izvadite S Pen Fold olovku iz njenog ležišta pritiskom na dugme i vratite je tako da sklizne duž ležišta dok ne klikne na svoje mjesto. Uz Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrolu više neće postojati mogućnost da izgubite S Pen Fold olovku.
Za maksimalno uživanje u vrhunskom ekranu modela Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola ima kaiš koji se lako može zamijeniti odvojivim postoljem.

Iskustvo gledanja u pokretu: Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem

Postolje nudi odlično iskustvo gledanja bez korištenja ruku na modelu Galaxy Z Fold5, dok odvojivi kaiš služi za stabilno i sigurno držanje telefona radi lakog nošenja.
Kao i Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem sadrži reciklirane plastične materijale.
Za one koji žele još savršeniju futrolu, Galaxy Z Fold5 futrola od ekokože predstavlja najbolji način da se izgled telefona Galaxy Z Fold5 podigne na još viši nivo. Ova futrola se odlikuje glatkim vanjskim dijelom i mekanom unutrašnjom postavom koja obavija telefon. Pored toga, futrola od ekokože je napravljena iz bio i biljnih izvora, uključujući kukuruz i druge reciklirane plastične materijale.
Neki korisnici više vole jednostavnu futrolu koja im omogućava da pokazuju svoj uređaj. Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola je savršena za to. Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola redefiniše ‘multifunkcionalnost’ uz fleksibilne dodatke za različite situacije – od prstenova preko fotografisanja do postolja za gledanje videomaterijala i kaiševa za lako nošenje.
Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom kombinuje modu i funkcionalnost dodatkom pastelnih nijansi mekanoj, silikonskoj futroli koja odgovara svakom prstu. Futrola i prsten dolaze u pet boja – mint, kajsija, lavanda, indigo i krem – i napravljeni su od recikliranih materijala.

Zaštićen od vrha do dna: Galaxy Z Flip5 Flap futrola od ekokože

Kao i Galaxy Z Fold5 futrola od ekokože, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od ekokože je napravljena od kože na biljnoj bazi za izdržljiv dizajn koji traje. Da bi originalna šarka modela Galaxy Z Flip5 ostala zaštićena tokom korištenja, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od ekokože obuhvata i nju radi dodatne zaštite.
Uz Galaxy Z Flip5 providnu Gadget futrolu je lako pokazati boju modela Galaxy Z Flip5 – bilo da je mint, grafit, krem ili lavanda. Napravljena od recikliranih materijala Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola u prvi plan ističe boju uređaja.
Slično Galaxy Z Fold5 providnoj Gadget futroli, Galaxy Z Flip5 providna Gadget futrola dolazi sa fleksibilnim dodacima za unaprijeđeno korištenje uređaja u različitim situacijama.
Futrole ne služe samo za zaštitu telefona – nove futrole specijalno osmišljene za modele Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 ističu najbolje funkcije ovih uređaja.
__________
*Plastični dio Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrole sadrži najmanje 15% recikliranog upotrijjebljenog materijala(UL ECVP 2809).