Samsung predstavio novo elegantno izdanje Galaxy S22 u ljubičastoj boji

0
79
Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju bit će dostupan za kupovinu od 10. avgusta

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u ljubičastoj nijansi koja će u Bosni i Hercegovini biti dostupna od 10. avgusta i dodatno obogatiti dosadašnji izbor boja.
Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju prvi je uređaj iz Samsung palete proizvoda kojeg će krasiti ova nijansa, a dizajn će u budućnosti biti dostupan i za druge Galaxy uređaje.
Svaka boja ima svoje jedinstvene karakteristike i naslijeđe. Među njima, ljubičasta boja je jedna od najomiljenijih. Historijski poznata kao boja kraljeva i kraljica, vrlo je uvjerljiva boja koja spaja smirenost plave i uzbuđenje crvene kako bi stvorila drugačiju vrstu energije koja donosi toplinu i optimizam. Također, predstavlja gostoljubivost i prihvatanje raznolikosti društva.
Prema tome, ljubičasta označava sve ono što i Samsung Galaxy: prihvatanje individualnosti, pomjeranje granica i neumorno uvođenje inovacija koje su u skladu s filozofijom otvorenosti.
Od svijetle i razigrane do tamne i odvažne, mnoge su nijanse ljubičaste odjekivale kroz vijekove na različite načine – kao i u sklopu palete Samsung proizvoda.Samsung Galaxy S8, Galaxy S9, S22 seriju i Z Flip3 svaki je krasila jedinstvena nijansa ljubičaste, te je uvijek bila zaštitni znak prepoznatljivog Galaxy stila. Kako bi se proširilo naslijeđe ljubičaste boje, koja ide ruku pod ruku s Galaxy filozofijom, Samsung je predstavio najnoviju nijansu: ‘Bora purple’. Bora je korejska riječ za ljubičastu, a Samsung je osmislio svijetli i privlačni ljubičasti Galaxy S22 pametni telefon kako bi izazvao radost, podstakao kreativnost i prihvatio individualnost.
Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju bit će dostupan za kupovinu od 10. avgusta. Za više informacija, posjetite Samsung.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here