Samsung predstavlja Bespoke JET AI pametni usisivač

0
296
Bespoke JET AI ima Hexajet Motor 2.0 s do 280 W usisne snage i snagom motora od 720 W

Kompanija Samsung Electronics najavila je globalno lansiranje Samsung Bespoke JET AI, najsnažnijeg bežičnog štapnog usisivača iz Samsung portfolija do sada, sa do 280 W usisne snage, poboljšanom All-in-One Clean Station i inteligentnom vještačkom inteligencijom (AI)temeljenom na funkcionalnosti.
Bespoke JET AI bit će dostupan na nizu globalnih tržišta, uključujući UK, Italiju, Njemačku, Francusku, Poljsku, Španiju Australiju i SAD. Prednarudžbe u SAD-u za svako tržište počet će od kraja juna, zavisno od regije.
Jedinstvena platforma sa dva modela, Bespoke JET AI 250 i Bespoke JET AI 280, Bespoke JET AI dostupni su potrošačima u izboru od dvije bezvremenske Bespoke boje, Satin Black i Satin Griege.
Bespoke JET AI ima snažni Hexajet Motor 2.0 s do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W, što ga čini najsnažnijim Samsung vakuumskim motorom do sada. Ovaj ultralagani motor, težak samo 150 g, također je najlakši dosada,u okviru portfolija kompanije, kako bi omogućio udobniju upotrebu istovremeno pružajući 25% povećanja usisne snage i povećanu efikasnost čišćenja od 52% u poređenju sa prethodnim modelom.
Kako bi se korisnicima omogućilo duže čišćenje bez prestanka punjenja, Bespoke JET AI ima 100 minuta rada, što je najduže vrijeme rada jedne baterije bilo kojeg Samsung bežičnog štapnog usisivača. Njegova baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela i optimizirana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa.
Prilagođeni JET AI AI način čišćenja sposoban je da smanji potrošnju baterije do 14% i poveća manevrisanje do 6% kada se koristi sa aktivnom dvostrukom četkom. Kada se, pak,koristi sa tankom LED četkom, potrošnja baterije može se smanjiti za do 21% sa fleksibilnošću povećanom do 8%.
Kada se kanta za smeće prazni, Bespoke snažna tehnologija Air Spin Edge okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1.000 obrtaja u minuti kako bi ispustio sav otpad, uključujući i preostale stvari koje se mogu zaglaviti u rešetki kante za smeće.