Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina

0
226

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma ‘U mojoj glavi 2’. Nova saradnja na zabavan način prikazuje kako funkcije najnovije Samsung linije veš mašina pomažuu pranju veša bez stresa. Film ‘U mojoj glavi’ počinje da se prikazuje u bioskopima od 14. juna
Video za kampanju pruža šaljiv pogled na emocionalnu buru koja može da se izbegne ako se izabere nova linija Samsung BESPOKE AI veš mašina sa funkcijama kao što je AI EcoBubble™*. U filmu se pojavljuju nove emocije – Anksioznost, Stid, Dosada i Zavist – kad glavna junakinja napuni 13 godina i počne da se suočava sa novim izazovima.
Nova linija Bespoke AI mašina za pranje kompanije Samsung koristi našu inovativnu tehnologiju SpaceMax™, koja omogućava veći kapacitet punjenja sa ogromnih 11 kg u standardnom kućištu dubine od 600 mm. Ovo će svakako zvučati ohrabrujuće za zauzete domaćinstva sa djecom, posebno za one koji su naročito aktivni van kuće i akumuliraju više veša za pranje od prosjeka!
Tokom AI Wash ciklusa, pametni algoritmi analiziraju svaku tkaninu i prilagođavaju ciklus pranja kako bi postigli najbolje rezultate sa minimalnom potrošnjom energije i vode. Bez obzira da li perete osjetljive tkanine ili teške materijale, ove pametne mašine za pranje će se prilagoditi vašim potrebama i dati izvanredne rezultate svaki put.
U okviru saradnje sa filmom ‘U mojoj glavi 2’ kompanija Disney i Pixar će također biti prikazane zabavne scene u vodećim svjetskim prodavnicama.
U iščekivanju svjetske premijere filma ‘U mojoj glavi 2’ u bioskopima 14. juna, video za kampanju se može pogledati na Samsung YouTube, Instagram, Tiktok i Fejsbuk kanalima.
__________
*AI Ecobubble™ se aktivira samo kada su odabrani određeni programi pranja, uključujući pamuk, sintetiku i AI Wash s opterećenjem manjim od 2 kg