Saradnja Grawe osiguranja i Medical Institute Bayer Tuzla

0
681
Ugovor o poslovnoj saradnji potpisali su Fikret Hodžić i Elmir Jahić

Grawe osiguranje Sarajevo je potpisalo ugovor o poslovnoj saradnji sa zadravstvenom ustanovom Medical Institute Bayer iz Tuzle.
Saradnja se ogleda u obostranom VIP statusu uposlenika i klijenata ove dvije kompanije, a ugovor su potpisali predsjednik Uprave Grawe osiguranja Fikret Hodžić i direktor Medical Institute Bayer prof.dr.med.sci Elmir Jahić.
“U saradnji naše dvije kompanije sadržana je misija i vizija našeg osiguravajućeg društva, gdje su na prvom i ravnopravnom mjestu klijent i zaposlenik. Zaposlenici Medical Institute Bayer Tuzla će imati pogodnosti pri zaključivanju Grawe osiguranja života, imovine kao i auto osiguranja, dok će s druge strane zaposlenici i klijenti Grawe osiguranja Sarajevo dobiti poseban status u korištenju usluga MIB klinike. U narednom periodu radićemo i na proširenju ponude kako bismo i našim klijentima sa posebnim statusom, omogućili dodatne pogodnosti u partnerskoj klinici. Također, korisnicima usluga klinike ćemo omogućiti posebne ponude osiguranja”, izjavio je predsjednik Uprave Grawe osiguranja Fikret Hodžić.
Direktor Medical Institute Bayer Tuzla, jedan od najeminentnijih interventnih kardiologa u BiH i regiji, prof.dr.med.sci Elmir Jahić, ponosan je na poslovnu saradnju koja je jučer ozvaničena.
“Ovakva vrsta saradnje me izuzetno raduje, s obzirom da današnje vrijeme zahtjeva sveobuhvatniju i bržu uslugu u zdravstvenim ustanovama. Specijalna bolnica Medical Institute Bayer sa sedam odjeljenja i stručnim kadrom će biti na usluzi zaposlenicima i klijentima Grawe osiguranja, te se s pravom može reći da je naša saradnja od posebnog društvenog značaja”, istakao je dr.Jahić.