Sarajevo bogatije za još jednu dm prodavnicu

0
316
Udruženju 'Dajte nam šansu' uručena donacija od 5.000 KM

Od danas je Sarajevo bogatije za još jednu dm prodavnicu koja je otvorena u poslovnom centru Unionkomerc, na adresi Džemala Bijedića 2.
Širenje prodajne mreže, koja u glavnom bh. gradu sada broji čak 16 prodavnica, dm je obilježio sa zajednicom u kojoj posluje. Tako je Udruženju porodica djece i osoba s poteškoćama u razvoju ‘Dajte nam šansu’ uručio donaciju u iznosu od 5.000 KM.
“Ovom donacijom dm je prepoznao koliko je naš rad značajan za Kanton Sarajevo, ujedno pokazavši da je društveno odgovorna kompanija spremna pružiti podršku najmarginaliziranijoj skupini našeg društva, stvarati socijalno osviješteno društvo, odnosno biti primjer drugima u okruženju. Donaciju ćemo iskoristiti za usluge koje pružamo našim porodicama, što će olakšati naš rad, a našim korisnicima pružiti sve ono što im u našem društvu nedostaje”, kazala je Džananović Minela, asistentica menadžera ovog udruženja.
Donaciju i otvorenje nove dm prodavnice podržao je i načelnik općine Novo Sarajevo, Hasan Tanović, jednosatnim, dobrovoljnim radom na kasi te je zajedno sa Edisom Lačić, regionalnom menadžericom dm-a, uručio ček donacije.
Povodom otvorenja nove dm prodavnice u Sarajevu, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce.