Sarajevo: Otvorena preuređena dm prodavnica u Ferhadiji

0
510
Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka donacija dm-a u vrijednosti od 5.000 KM

Uz brojne pogodnosti i iznenađenja za kupce danas je, u ulici Ferhadija u Sarajevu, otvorena preuređena dm prodavnica. Ponovni početak rada, ali u osvježenom prodajnom prostoru, bio je povod da svima koji su danas obavili kupovinu željenih proizvoda iz bogatog dm asortimana u vrijednosti od 30 KM ili više, dm osigura mali znak pažnje. Na dan otvorenja ali i dva naredna dana, tačnije do 26. marta, svim kupcima dm daruje ceker i popust od 15% na ukupnu kupovinu, a kupci čiji iznos računa bude u iznosu od 60 KM ili više na kasi će moći preuzeti dm peškir.
Za sve one koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s popustom od 15% na ukupnu kupovinu, a koji će se moći iskoristiti do 24. aprila 2022.
Kompanija dm je i ovaj put dala svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka iz Sarajeva. Kako navode iz Udruženja, koje već 19 godina pruža pomoć djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama širom BiH, svaki vid podrške pomaže u borbi protiv ove opake bolesti te olakšava put do izlječenja.
U ime kompanije dm, donaciju je uručila Ruzmira Muratbegović, Menadžerica prodajnog područja u dm.