Sarajevski kiseljak sarađuje sa Warner Bros. produkcijskom kućom

0
895
Etiketu nove limitirane edicije Sky Cole krasit će popularni superjunaci Justice League

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o suradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division.
Početak suradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Bros-a.
Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od strane studija prepoznata za regionalnog partnera.
“Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija potpisali ugovor i ostvarili suradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije“, izjavio je direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka, Davor Čičić.
U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League.

Pogledajte atraktivni video napravljen povodom saradnje Sarajevskog kiseljaka i produkcijske kuće Warner Bros. Consumer Products division

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here