Sarajevski ViK modernizovao flotu s 20 novih Dacia Dokkera

0
1048
ViK nabavkom 20 novih modela Dokker VAN i Dokker LGV nastavlja modernizovati svoj vozni park

Kompanija Vodovod i kanalizacija d.o.o. Sarajevo bogatija je za novih 20 Dacia Dokkera. U pitanju je flota od 20 robusnih vozila Dokker Van i Dokker LGV.
Dacia Dokker je najtraženiji flotni furgon na bh. tržištu, imajući u vidu odnos cijene, niskih troškova održavanja, garancijskih uslova i praktičnosti u radu na terenu. Dacijin model iz LKV divizije prodaje se po startnoj cijeni od 17.000 KM bez PDV-a.
Kompanija Vodovod i kanalizacija Sarajevo (ViK), nabavkom 20 novih modela Dokker VAN i Dokker LGV nastavlja fazu započete rehabilitacije i neophodne modernizacije voznog parka. Flotu Dokkera s nivoom opreme Ambiance odlikuje provjereni pogonski dCi 75 motor, praktična bočna klizna vrata i stražnja dvostruka vrata s mogućnošću otvaranja pod uglom od 180 stepeni, unaprijeđena ergonomska rješenja u enterijeru, ugodnost u vožnji s klima uređem, električnim paketom, MP3 bluetooth audio uređajem i nizom elektronskih pomagala za sigurnije upravljanje.
Dokkerova funkcionalnost (širina otvora na bočnim vratima do 703 mm i utovar predmeta dužine do 3,05m), robusno podvozje i prednji kraj, povećana nosivost od 750 kg, te kvalitetno obrađena unutrašnjost jednakih standarda koji se primjenjuju i u Renaultu, biće bez sumnje omiljeni partner i oslonac zaposlenika ViK-a.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here