Sberbank BH otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

0
1082
Sberbank BH u sarajevskom naselju Otoka otvorila svoju novu poslovnicu

U sarajevskoj općini sa najvećim brojem stanovnika, na lokaciji Otoka, Sberbank BH je otvorila vrata nove poslovnice. Dizajnirana u prepoznatljivom Sberbank korporativnom stilu, poslovnica Otoka je iskorak u olakšavanju svakodnevnice klijentima Sberbank BH.
“Graditi odnose sa ljudima je naš prvi zadatak, a ne samo prodavati proizvode. Cilj nam je da budemo susretljivi i otvoreni prema svakom klijentu, kako bismo dali prednost njihovim potrebama“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica Sektora za maloprodaju na ceremoniji otvaranja poslovnice.
Sberbank BH od svog dolaska na bh. tržište kreira proizvode i usluge koji su lako dostupni, jednostavni, inovativni i u skladu sa najvišim bankarskim standardima, istaknuto je.
“Svaka naša usluga i prozivod posjeduje extra sastojak. Pa tako i ova poslovnica u kojoj smo okupili ambiciozan mladi tim, koji će svojom energijom i znanjem u ovom idealnom prostorom zadovoljiti sve potrebe klijenata, i iz kojeg će bez sumnje izlaziti sretni i zadovoljni“, izjavio je Edin Buljina, direktor regije Sarajevo.
Prvih 100 klijenata Sberbank BH će obradovati orhidejom. Poslovnica Otoka se nalazi na adresi Bulevar Meše Selimovića bb. Radno vrijeme poslovnice je od 8 do 16,30 sati radnim danom, te od 9 do 13 sati subotom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here