Schneider Electric i Cisco: Partnerstvo za napredak pametnog zgradarstva

0
595
Schneider Electric i Cisco sklopili partnerstvo za tehnološki napredak pametne gradnje

Kompanije Schneider Electric i Cisco sklopili su tehnološko partnerstvo kako bi pomogli pokrenuti veći napredak koji će standardizirati tehnologije pametne gradnje.
Radeći zajedno, dvije kompanije su razvile, testirale i potvrdile dizajne kako bi pomogle povezivanju sistema upravljanja zgradama s Internet protokol (IP) mrežom pomoću bezbjedne, skalabilne i otporne arhitekture jednostavne za upotrebu.
Današnje moderne zgrade sve su digitaliziranije i koriste Internet stvari (IoT) za povećavanje efikasnosti, optimizovanje udobnosti stanara i povećanje vrijednosti zgrade. Rješenje Schneider Electrica i Cisca spoj je IT-ja i operativne kontrole u zgradama sa bezbjednim i efikasnim IP mrežnim rješenjem, omogućavajući integraciju većeg broja Schneider Electric EcoStruxure™ topologija IP arhitekture zgrade s postojećim zgradama pomoću Ciscovih industrijskih Ethernet sklopki kojima se povezuju na SmartX IP kontrolere kompanije Schneider Electric. Rješenje zadovoljava zahtjeve dostupnosti sistema odmah nakon instalacije, štedeći vrijeme, resurse i strpljenje klijenta.
Dodajmo i da se veliki kampusi, poput Univerziteta Notre Dame (UND) u Indijani, ubrajaju među brojne organizacije koje sve češće primjenjuju IP-enabled sisteme upravljanja zgradom da bi poboljšale performanse, bez ugrožavanja bezbjednosti.