Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S

Schneider Electric pustio je u prodaju Easy UPS 3S u Evropi, na Bliskom Istoku, u Africi i Latinskoj Americi

0
1838
Easy UPS 3S je uređaj za neprekidno napajanje energijom (UPS) od 10-do-40kVA sa kompaktnim dizajnom

Schneider Electric, vodeća kompanija u području digitalne transformacije upravljanja energijom, automatizacije i zaštite energije, počela je s prodajom svog proizvoda Easy UPS 3S na tržištu Evrope, Bliskog Istoka, te u Africi i Latinskoj Americi.
Easy UPS 3S je uređaj za neprekidno napajanje energijom (UPS) od 10-do-40kVA sa robusnim električnim specifikacijama te kompaktnim dizajnom, kojeg je lako ugraditi, lako koristiti i lako servisirati – čime se malim i srednjim preduzećima olakšava kontinuitet poslovanja.
Easy UPS 3S predstavlja izuzetnu kombinaciju dizajna optimizovanog u smislu prostora kojeg uređaj zauzima te naprednih karakteristika proizvoda, namijenjen zaštiti kritične opreme od oštećenja uzrokovanih isključivanjem struje ili prenapona. Ova jedinica osigurava do 96 odsto efikasnosti kod načina rada sa duplom konverzijom te do 99 odsto efikasnosti kod načina rada za uštedu energije ECO, podižući standarde ove grane industrije za UPS uređaje od 10do40kVA UPS na novi viši nivo.
Ova nova ponuda dostupna je sa ili bez baterija, a namijenjena je rješavanju različitih potreba u poslovanju. Klijenti takođe mogu koristiti mogućnost usluge puštanja u rad kako bi bili sigurni da je Easy UPS 3S pravilno i sigurno konfigurisan za optimalan rad, pouzdanost, sigurnost i lični mir.
“Easy UPS 3S rješava potrebe tržišta koje smo prepoznali te donosi rješenje koje nudi dostupnost, pouzdanost, praktičnost i kvalitet energije po kojima je najbolja u svojem razredu, te njezinu prikladnost za mala i srednja preduzeća, podatkovne centre i proizvodne pogone“, rekao je Pedro Robredo, potpredsjednik Secure Power, Schneider Electric.
Ovaj novi ponuđeni proizvod ima široki raspon ulaznog napona te pouzdanu zaštitu od preopterećenja a sve u kompaktnom i laganom obliku koji ne zauzima puno prostora. Konstruisan je i ispitan prema strogim postupcima kompanije Schneider Electric – zbog čega izvrsno pristaje i u prostor podatkovnih centara kao i u lagana industrijska okruženja. Karakteriše ga interfejs sa intuitivnim zaslonom što omogućava laku konfiguraciju i praćenje, a klijenti mogu pratiti i na daljinu upravljati statusom UPS-a preko softvera ili aplikacija EcoStruxure™ platforme smještene u oblaku ili na samom objektu. Fleksibilnost, svestranost i konkurentnost proizvoda Easy UPS 3S, uključujući i kratko vrijeme za njegovu dostavu te vrlo raznolike aplikacije, čine ga lako prilagodljivim svakom malom i srednjem preduzeću. Globalna organizacija servisa obezbjeđuje klijentima niz usluga za cijelo vrijeme trajanja životnog ciklusa proizvoda Easy UPS 3S.

Inovativne karakteristike Easy UPS 3S uključuju:

• Radnu temperaturu do 40ºC
• Zaštitni premaz prilagođen grubim okruženjima
• Laka zamjena filtera za prašinu
• Olakšan pristup kod servisiranja preko magnetske čelne ploče
• Mogućnosti unutarnje, vanjske i baterije ‘treće’ opcije
• Lako praćenje i upravljanje putem softvera i aplikacija EcoStruxure™ platforme, smještenih u oblaku ili lokalno na računalu (opcija prilikom kupnje Network Card). Za više informacija www.schneider-electric.com/ecostruxure-it
• Easy Loop test provjerava rad UPS-a prije nego priključite svoje opterećenje, bez potrebe stvaranja baze opterećenja.

Više o Easy UPS 3S ovdje