Sparkasse Bank: Besplatno podizanje gotovine u Crnoj Gori i Hrvatskoj

0
2419
Pogodnosti za vlasnike debitnih Mastercard kartica Sparkasse Bank

Klijenti Sparkasse Bank dd BiH imaju mogućnost korištenjem debitnih kartica Mastercard Gold i Mastercard Debit, besplatno podizati gotovinu na svim bankomatima članica Erste i Sparkasse Grupe.
“Mastercard kartice su kartice unaprijeđene savremenom tehnologijom, koje omogućavaju beskontaktno plaćanje uz maksimalnu sigurnost. Sa njima klijenti Sparkasse Bank imaju brz i siguran pristup novcu, mogućnost plaćanja na svim prodajnim mjestima koja nose oznaku Mastercard, kao i na internetu. Posebno zanimljivo za vlasnike debitnih kartica Mastercard Gold i Mastercard Debit kartice iz Sparkasse Bank je informacija da sa njima mogu bez naknade podizati gotovinu na svim bankomatima Erste i Sparkasse grupe, a u ovom ljetnom periodu kada je aktuelna sezona godišnjih odmora, naročito u Crnoj Gori i Hrvatskoj“, izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.
U vrijeme godišnjih odmora, korisnici Mastercard debitnih kartica mogu izvršiti rezervacije hotelskog smještaja, avio-karata i slično, što je ranije bilo moguće samo vlasnicima kreditnih kartica.
Pored ovoga, klijentima Sparkasse Bank na raspolaganju je preko 7000 bankomata Erste i Sparkasse Grupe u Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini i Makedoniji na kojima, takođe bez naknade, mogu podizati gotovinu tokom putovanja. Vlasnici Mastercard debitnih kartica ostvaruju pravo na popuste, VIP tretman ili popust prilikom plaćanja usluga u pojedinim hotelima i restoranima, saopćeno je iz Sparkasse Bank.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here