Sparkasse Bank otvarila novu, modernu filijalu u Bihaću

0
674
Svečanim presijecanjem vrpce otvoren novi prostor filijale Sparkasse Bank u Bihaću

Sparkasse Bank danas je simboličnim presijecanjem vrpce otvorila vrata novog prostora svoje filijale u centru Bihaća. Od sada će klijenti banke sve usluge moći obavljati na jednom mjestu na adresi Bosanska bb, a moderniji i veći prostor zamijeniti će dosadašnje dvije poslovnice na adresama V Korpusa br. 1 i Hasana Kjafije Pruščaka (Ozimice) koje prestaju sa radom.
Nova poslovnica Banke nalazi se u uskoj gradskoj jezgri grada Bihaća te će svojom veličinom i brojnim uslugama omogućiti klijentima jednostavnije i brže poslovanje.
“Otvaranje jedne velike, moderne poslovnice koja objedinjuje sve vrste procesa i usluga za naše klijente značiti će brže usluge i realizaciju zahtjeva na jednom mjestu. Unatoč vanrednim okolnostima u kojima trenutno nažalost živimo, nastojimo osigurati kontinuitet najviših standarda brzine i kvalitete usluge našim klijentima, a naš novi prostor u Bihaću će svakako tome doprinijeti”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.
Iako banka zbog aktuelne situacije nije mogla obilježiti ovaj momenat sa svojim klijentima i partnerima, čast simboličnog otvorenja vrata filijale je banka prepustila svojoj dugogodišnjoj lojalnoj klijentici Mirzeti Isić, koja je presjekla vrpcu sa predstavnicima Sparkasse Bank – direktorom filijale Bihać Emirom Toromanovićem i direktoricom Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Elvirom Prnjavorac.
Prve klijente filijale je na pultovima dočekao mali znak pažnje kao i osvježenje organskim sokovima domaćeg proizvođača Igman.