Sparkasse Bank: Uz Diners karticu i Diners Plus kartica bez naknade

0
1007
Sparkasse Bank uz Diners kartice nudi novo iskustvo kupovine

Klijenti Sparkasse Bank dd BiH koji se od 1. juna 2018. odluče aplicirati za Diners Club Standard karticu, dobivaju Diners PLUS karticu trajno oslobođenu mječne naknade.
“Diners kartica je izuzetno popularna među našim klijentima. Ona imaocu omogućuje odgodu plaćanja do 40 dana od dana dospijeća, te kupovinu roba i usluga na preko 20.000 prodajnih mjesta u BiH. Uz nju, naši klijenti od sada dobivaju bez mjesečne naknade i Diners PLUS karticu, koja dozvoljava plaćanje na rate svakog iznosa koji prelazi 35 KM. Mjesečne naknade po Diners plus kartici klijenti Sparkasse Bank će biti trajno oslobođeni“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja s prodajom Sparkasse Bank.
Uz ovaj set Diners club kartica, korisnici mogu na svim prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili internetu uživati pogodnosti kupovine na rate ili uz odgođeno plaćanje. Troškove kupovine putem Diners Standard kartice koja nudi odgodu plaćanja, moguće je na zahtjev klijenta prebaciti na Diners PLUS karticu kako bi se izvršilo plaćanje na 12, 24 ili 36 rata.
Pored toga, kartice nude i mogućnost podizanja gotovine na bankomatima Sparkasse Bank i bankomatima sa DC logom koje je također uz odgodu plaćanja do 40 dana, kao i posebne pogodnosti i popuste kod široke baze trgovaca, saopćeno je iz Sparkasse Bank.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here