Šparkastična sedmica popusta se nastavlja

0
480
Sa Sparkasse karticama popust 15% pri online kupovini u trgovinama Domod i Penny shop

Korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartice od 22. do 28. juna bit će u mogućnosti ostvariti dodatni popust od 15% pri online kupovini na internet shopovima Domod i Penny shop.
Nakon uspješne Šparkastične sedmice na ekupi.ba, popusti se nastavljaju i na internet trgovinama Domoda i Penny Shopa, koje su sa svojim asortimanom posebno interesantni u narednom periodu kada se kupci odlučuju za renoviranje i opremanje svoga doma.
Na internet trgovinama www.domod.ba i www.pennyshop.ba vlasnicima Shop&Fun i Revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno online plaćanje, te širok asortiman proizvoda koje za vrijeme Šparkastične sedmice klijenti Sparkasse Bank ostvaruju pri kupovini.
Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pored ostalih benefita pružaju i maksimalno sigurno internet plaćanje osigurano 3D Secured Standardom, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje. Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to maksimalno do 36 rata, a u slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.