Sport Klub kanali od 1. septembra besplatno na Moja TV

0
1180
Paketi sportskih TV kanala Sport Klub uvršteni u ponudu BH Telecoma, na Moja TV

BH Telecom je nakon dužeg vremenskog perioda korisnicima Moja TV usluge obezbijedio praćenje utakmica i drugih sportskih sadržaja koji se emituju na TV kanalima Sport Kluba. Taj posao je uspješno realizirano u saradnji sa Sport Klub d.o.o. Sarajevo, agentom principala United Media S.à.r.l. iz Luxembourga.
Tako će korisnici Moja TV, pored svih drugih atraktivnih TV sadržaja i usluga koje već imaju u svojim Moja TV paketima, od 1. septembra imati mogućnost praćenja programa paketa sportskih TV kanala Sport Klub (SK 1- 10 i SK Golf), kao i ostalih TV kanala iz United Media paketa kao što su N1, Grand, SK Esport, Vavoom i drugi.
“BH Telecom je korisnicima Moja TV usluge omogućio besplatno praćenje kanala Sport Klub u narednom promotivnom periodu od nekoliko mjeseci. Uvrštavanjem Sport Klub kanala u ponudu, korisnici Moje TV će biti u toku sa brojnim evropskim i svjetskim sportskim sadržajima iz svijeta nogometa, košarke, rukometa, tenisa, moto sporta, hokeja i američkog nogometa te tako, uz BH Telecom Premijer ligu, Eurosport i ArenaSport kanale, imati najatraktivniju ponudu sportskih sadržaja. BH Telecom će i u narednom periodu unaprijeđivati ponudu sadržaja Moja TV usluge u cilju povećanja zadovoljstva korisnika“, izjavio je Sedin Kahriman, v.d. generalnog direktora BH Telecoma.