Stanje u Aluminiju pod kontrolom: Fokus na stabilizaciji poslovanja

0
809
Pandža: Aluminij još nije dugoročno riješio pitanje opskrbe električnom energijom

Novoimenovani vršitelji dužnosti članova Uprave Aluminija d.d. Mostar, v.d. direktor Dražen Pandža i v.d. izvršni direktor za tehničke poslove i razvitak Boris Vican, intenzivno rade na stabiliziranju općega stanja u Aluminiju.
Kako je saopćeno iz ove mostarske kompanije, Pandža i Vican rade na održavanje maksimalne operativnosti u proizvodnomu procesu, na otklanjanje nemira koji se uvukao među radnike, te na popravljanje narušenoga odnosa sa sindikalnom organizacijom, kao i na oporavljanje ugrožene tvorničke reputacije među poslovnim partnerima.
“Mi nastavljamo raditi i proizvoditi, našim kupcima jamčimo urednu isporuku ugovorenih količina metala, a našim dobavljačima nastavak izmirivanja obveza onim intenzitetom kojim to možemo u ovomu trenutku podnijeti. Ova će Uprava do maksimalnih granica iskoristiti sve raspoložive ljudske i intelektualne kapacitete, s ciljem održavanja proizvodnoga procesa i rješavanja nagomilanih obveza, kako bismo što brže stabilizirali financijske tijekove i otklonili problem nelikvidnosti Društva”, poručio je direktor Pandža.
On se zahvalio svim Aluminijevim partnerima na razumijevanju i strpljenju koje iskazuju i u ovomu vremenu, kada je tvornici potrebno smirivanje napetosti i popravljanje narušenih odnosa, na čemu se sada predano radi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here