U akciji Addiko Red Wednesday nagrađeni najsretniji korisnici kredita

0
1035
Muris Ramić iz Travnika osvojio je nagradu u iznosu od 25.500 KM

Izvlačenjem najsretnijih klijenata Addiko banke, koji su aplicirali za kredit tokom nedavno održanog Addiko Red Wednesdaya, okončano je drugo izdanje ove uspješne promotivne akcije.
Sistem učešća u samoj akciji bio je veoma jednostavan. Svi oni koji su za Addiko gotovinski kredit aplicirali 29.08.2018. godine, na dan Addiko Red Wednesdaya, i kojima je kredit odobren i plasiran, učestvovali su u nagradnom izvlačenju i bili u prilici da osvoje poklon karticu sa iznosom koji je identičan iznosu podignutog kredita.
Ovaj put najsretniji su bili Muris Ramić iz Travnika, koji je osvojio 25.500 KM te Milivoje Milovanović iz Teslića, koji je osvojio poklon karticu sa iznosom od 26.000 KM.

Milivoje Milovanović iz Teslića osvojio je poklon karticu sa iznosom od 26.000 KM

“Addiko banka kontinuirano radi na poboljšanju svoje ponude, kako bi klijentima ponudila nešto drugačije i atraktivnije. Jedna od takvih akcija je i Addiko Red Wednesday, koji je već drugi put privukao pažnju, kako postojećih, tako i novih klijenata, koji su ovim putem aplicirali za kredit”, kažu iz Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci te dodaju da će i u narednom periodu klijentima Banke, ali i svima onima koji će to tek postati, omogućiti atraktivne i jedinstvene ponude i pogodnosti.
Akcija Addiko Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan.