U Beču otvorena nova poslovnica kompanija m:tel Austrija i GO4YU

0
1725
Kompanije m:tel Austria i GO4YU otvorile su u Beču prvu zajedničku poslovnicu

Kompanije m:tel Austria i GO4YU otvorile su jučer prvu zajedničku poslovnicu u Beču u ulici Mariahilferstraße 103/8. Otvaranju je prisustvovao veliki broj visokih zvaničnika, predstavnika Telekom Srbija grupe, kao i brojna dijaspora koja radi i živi u Austriji.
“Obe kompanije su deo Telekom Srbija grupe. U našem fokusu je da putem telekomunikacionih usluga povežemo naše ljude koji žive ili rade izvan Srbije, BiH i Crne Gore. Na tržištu Austrije m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok kompanija GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije. Zajedničkim delovanjem pokrivamo bitne segmente komunikacije”, istakla je Natalija Jegdić, savetnik generalnog direktora za marketing i prodaju Telekom Srbija grupe.
Usluge ovih kompanija kreirane su na bazi decenija rada, znanja i iskustva, sa prvenstvenim ciljem da omoguće najpovoljniju regionalnu komunikaciju i multimedijalne sadržaje za dijasporu u Austriji.
U vrijeme praznika i darivanja, prvim kupcima pripremljeni su pokloni dobrodošlice i sjajna ponuda.
Direktor m:tel Austria Milenko Cvijanović podsjetio je da sve nove korisnike do kraja godine očekuju brojne pogodnosti.
Naime, svi novi korisnici Duo paketa (televizija + mobilna) će prvu mjesečnu pretplatu dobiti za simboličnih 1 EUR. Svi novi postpaid korisnici dobijaju 100 GB mobilnog interneta uz poklon vaučer u vrijednosti od 20 EUR za kupovinu u Hartlauer prodajnim objektima, kao i u novoj poslovnici. Za prepaid korisnike u ponudi je GO4TV za 12 mjeseci od samo 80,70 EUR, a za mobilnu telefoniju poklon od 2GB mjesečno narednih godinu dana, bilo da karticu koriste u Austriji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Direktor GO4YU Jelena Radojković istakla je da sve usluge m:tel Austria i GO4YU olakšavaju komunikaciju i znatno štede troškove dijaspore.
Otvaranje poslovnice kompanija iz Telekom Srbija grupe u Beču je korak dalje u realizaciji plana širenja mreže i usluga u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novom tržištu.