U Doboju otvorena konferencija King Partners days 2019

0
656
Na konferenciji su prezentirana ICT rješenja i razmijenjena iskustva poslovnih partnera

Kompanija King d.o.o. organizovala je danas u Doboju, tradicionalnuInformation and communications technology (ICT) konferenciju ‘King Partner Days 2019’ s ciljem prezentacije ICT rješenja, kao i razmjene iskustava sa svojim poslovnim partnerima i dobavljačima.
“S obzirom da smo i ove godine, kao i prethodnih osam, uspjeli dovesti zaista ugledna imena iz svijeta ICT industrije, smatramo da imamo odgovornost i obavezu da našim dobavljačima i poslovnim partnerima nastavimo pružati kvalitetnu podršku. Drago mi je da smo se u proteklimgodinama uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći“, kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije King.
Na otvaranju konferencije prigodnim riječima se obratio i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.
“Drago nam je da u našem gradu postoji jedna ovako cijenjena kompanija koja se pored uspješnog bavljenja ICT biznisom posebno ističe kao društveno odgovorna kompanija, koja dugi niz godina pomaže kulturne, obrazovne i sportske manifestacije u našem gradu. Grad Doboj nastoji da pomogne gradskoj privredikonstantnim razvojem planova za poboljšanje rada i poslovanja malih i srednjih preduzeća“, rekao je Jerinić.
Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imale velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro, DJI, Fortinet i drugi.