U Sarajevu održana bh. promocija novih realme telefona serije 7

Telefon realme 7 Pro će biti dostupan u prodaji od 13.10. dok će prodaja realme 7 biti u prodaji od 21.10.2020. godine

0
908
U Sarajevu predstavljeni novi telefoni - realme 7 i realme 7 pro

U organizaciji ovlaštenog distributera za realme brend, Comtrade Distribution d.o.o, a u prisustvu brojnih medija i dugogodišnjih poslovnih partnera kompanije Comtrade, te uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, danas su u Sarajevu predstavljeni novi telefoni – realme 7 i realme 7 pro. Riječ je o uzbudljivom novom izdanju najbrže rastuće marke pametnih telefona na svijetu.
“Realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskog kvaliteta pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Na našem tržištu je od marta 2020. godine i od tada bilježi veliko interesovanje među krajnjim korisnicima. Telefon realme 7 Pro će biti dostupan u prodaji od 13.10. dok će prodaja realme 7 biti u prodaji od 21.10.2020. godine. Uređaji će se moći kupiti u maloprodaji ili preko web shopova maloprodajnih partnera u BIH. Nakon današnjeg predstavljanja, sigurni smo da će realme serija 7 biti izbor velikog broja krajnjih korisnika koji razmišljaju o zamjeni svog postojećeg mobilnog telefona”, izjavila je Ema Delalić, Marketing manager kompanije Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo.

Osim u Sarajevu realme serije 7 predstavljena je i u drugim evropskim gradovima

Realme 7 je savršena serija za mlade ljude koji trebaju uređaj koji ih može pratiti. Ova serija može se pohvaliti SuperDart Charge tehnologijom brzog punjenja, sa ultra-dugim vijekom trajanja baterije.
Realme 7 Pro predstavlja evoluciju punjenja sa SuperDart tehnologijom brzog punjenja od 65 W. Baterija od 4500 mAh se može napuniti do 100% u roku od 34 minute – najbrže punjenje u pametnom telefonu srednje klase.
Realme 7 Pro sadrži četverostruku kameru Sony od 64MP, sa Starry Modom, paketom novih filtera i 32MP ugrađenom selfie kamerom, kao i Snapdragon 720G procesorom i 6.4” Super AMOLED displejom preko cijelog ekrana. Savršen uređaj za ljubitelje fotografije koji žele zabilježiti svijet oko sebe zapanjujućim, oštrim slikama.
Realme 7 nudi najbolju snagu sa neviđenim punjenjem, uz 30W brzo Dart punjenje. Baterija od 5000 mAh ima kapacitet od mjesec dana trajanja u stanju pripravnosti, prvi gaming procesor MediaTek Helio G95, čine ga najsnažnijim gameing telefonom u konkurenciji. Realme 7 se može pohvaliti ultra glatkim ekranom od 90Hz i AI četverostrukom kamerom od 48MP, te sa 16MP ugrađenom selfie kamerom. Savršen uređaj za gamere.
Predstavljanje realme serije 7 nije održano samo u Bosni i Hercegovini. Ova je serija, na današnji dan, svoje predstavljanje upriličila i u svim drugim evropskim gradovima.
Serija realme 7 odražava realme težnju ka visokom kvalitetu, sa realme 7 Pro i realme 7 kao prvim pametnim telefonima ikad koji su prošli testove TüV Rheinland provjere pouzdanosti. TÜV Rheinland provjera pouzdanosti telefona sadrži 23 glavna i 38 manjih testova, koji pokrivaju mnoge uobičajene scenarije upotrebe. realme je nadogradio testove kvaliteta kako bi dodatno poboljšao pouzdanost pametnog telefona.