U Sarajevu otvorena nova dm prodavnica, Prvoj osnovnoj školi Ilidža uručena donacija

0
823
Prvoj osnovnoj školi Ilidža uručena donacija kompanije dm u iznosu od 9.266,40 KM

U sarajevskom rezidencijalnom naselju Bulevar na Stupu, na adresi Džemala Bijedića 279 J, danas je otvorena nova dm prodavnica. Ovim, i nedavnim otvorenjem dm prodavnice u poslovnom centru Unionkomerc na Dolac Malti, prodajna mreža dm-a u glavnom bh. gradu sada broji čak 17 prodavnica.
Početak rada na novoj adresi dm je obilježio s lokalnom zajednicom uručivši Prvoj osnovnoj školi Ilidža donaciju u iznosu od 9.266,40 KM za kupovinu sprava i zaštitne podloge za dječije igralište u dvorištu škole.
“Vizija škole je odgoj i obrazovanje sretnog i uspješnog učenika koji se razvija uz poticaj nastavnika i podršku roditelja. U skladu s njom, donaciju ćemo iskoristiti kako bi naša djeca imala što bolje uslove u školi koju pohađaju”, izjavio je direktor škole Arif Ćelović i podsjetio kako je ova obrazovna institucija, pod prvobitnim nazivom ‘Narodna škola’, osnovana davne 1894. godine te da je bila jedina obrazovna institucija na Ilidži za vrijeme Austro-Ugarske monarhije, Prvog i Drugog svjetskog rata.
U ime kompanije dm, ček donacije uručila je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a i tom prilikom izjavila: “Našom kontinuiranom podrškom, želimo stvoriti bolje uslove za pravilan rast i razvoj djece, kvalitetno obrazovanje i primjeren odgoj. Sretni smo što smo naš novi početak u Sarajevu obilježili sa školom koja njeguje dugu tradiciju i nadamo se da će uređenjem školskog dvorišta učenici uživati u stvaranju lijepih uspomena na školske dane. Osim društveno korisnog karaktera, otvorenjem nove dm prodavnice želimo se dodatno približiti i našim vjernim kupcima, nudeći im bogatu ponudu proizvoda i usluga te se nadamo da će svako pronaći nešto za sebe”.

U sarajevskom naselju Bulevar na Stupu otvorena je nova dm prodavnica

Povodom otvorenja nove dm prodavnice u Sarajevu, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce. Tako je sve one koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, danas na kasi čekao mali znak pažnje, a sve kupce do 4.12. očekuje još niz iznenađenja.
Naime, naredna tri dana za svaku kupovinu dm će poklanjati ceker, a svim kupcima osigurati i popust od 15% na ukupni iznos kupovine. Za kupovinu u vrijednosti od 60 KM ili više, kupci će na poklon dobijati dm kišobran, dok će za kupovinu u vrijednosti od 80 KM ili više, na poklon dobijati dm peškir.
Za kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu koji će se moći iskoristiti do 5.1.2022.
Sve kupce dm poziva i da do 16.12.2021. učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade! Prva nagrada je gorenje frižider NoFrost i dm poklon paket, druga nagrada je Bosch blender i dm poklon paket, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.
Radno vrijeme dm prodavnice u sarajevskom naselju Bulevar na Stupu je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.