Slovenija: U Termama Olimia svečano otvoren obiteljski wellness Termalija

0
1365
U slovenskim Termama Olimia svečano otvoren Family Wellness Termalija

U Termama Olimia svečano je otvoren obiteljski wellness Termalija, destinacija za ljubitelje vodenih doživljaja i opuštanja.
Projektom vrijednim više od deset milijuna eura postavili su novi standard u termalnom turizmu. Riječ je o jednoj od najvećih investicija na području slovenskoga turizma u posljednjem desetljeću i ujedno prvom obiteljskom wellnessu u Sloveniji.
Obiteljski wellness Termalija novi je adut Terma Olimia. Obnova kompleksa provedena je u dvije faze, a trajala je nešto više od godinu dana. Prva faza obuhvaćala je potpunu obnovu dosadašnjeg vanjskog dijela Termalije – bazena i prostora oko bazena pod nekadašnjom tendom te izgradnju potpuno novog dijela Family Fun, namijenjenog ponajprije obiteljima.
U drugoj fazi, koja je započela u martu 2018. i upravo je završila, potpuno je obnovljen ostali dio Termalije, tzv. Relax, namijenjen svima ljubiteljima opuštanja i rekreativnog plivanja. Cjelokupnu ponudu obiteljskog wellnessa nadopunjuju i obnovljeni Svijet sauna i Spa&Beauty centar.
“Prva polovina godine u Terma Olimia i Termama Tuhelj u znaku je investicija. Upravo smo završili jednu od najvećih – izgradnju i obnovu Termalije. U cjelokupnu obnovu Termalije investirali smo više od 10 miliona eura, obnovili smo trg sela Lipa, uredili 29 novih prostora za kampere u kampu Natura, a i Termalni park Aqualuna bogatiji je za još jedan atraktivan tobogan, Giant Slide. U Termama Tuhelj pred otvorenjem nove sezone kupanja Vodeni planet obogatili smo s dva nova adrenalinska tobogana“, izjavio je prilikom otvorenja novog kompleksa Florjan Vasle, direktor Terma Olimia i Terma Tuhelj.
Termalija je novi svijet doživljaja u kojem će se gosti uvjeriti da je obitelj na prvom mjestu. Mjesto gdje na jednom mjestu može uživati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih, od onih željnih zabave do onih koji više vole mir i tišinu. Tu su priču spektakularno predstavili u sklopu programa službenog otvorenja koji je vodio Peter Poles, trenutačno jedan od najomiljenijih slovenskih voditelja.
Ansambl svirača udaraljki STOP različitim je ritmovima najavljivao pojedine vrhunske točke koje su se spojile u cjelinu kao jedno, kao obitelj. Izvrsna Nuška Drašček nastupila je u satelitu usred bazena, a poseban pečat ostavila je italijanska umjetnica Tresy Taddei Takimiri koja je kreirala umjetničku plesnu koreografiju s vodom.
Otvaranju ovog objekta prisustvovali su visoki zvaničnici Republike Slovenije, privrednici, predstavnici lokalne zajednice kao i drugi ugledni gosti i prijatelji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here