U Tešnju otvorena 39. benzinska pumpa kompanije Hifa Petrol

0
1300
Hifa Petrol otvorila novu benzinsku pumpu u Tešnju

Bh. naftna kompanija Hifa Petrol otvorila je svoju novu, 39. benzinsku pumpu u Tešnju. Pored već jednog objekta u Tešnju koji uspješno posluje, a zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, odlučili su se za otvaranjenovog maloprodajnog objektana lokaciji Dobropolje 53.
Otvaranjem ovog objekta i novim zapošljavanjima, broj uposlenih u kompaniji Hifa Petrol premašio je brojku od 420 uposlenika.
Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol započela je svoj program lojalnosti uz Premium Card. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/l.
“U ovoj godini otvorili smo sedam benzinskih pumpi, ali se ne planiramo na tome zaustaviti, te najavljujemo uskoro nova otvorenja“, istakla je Alma Guberinić, marketing menadžer kompanije.
Po dugogodišnjoj tradiciji kompanija Hifa Petrol, povodom otvaranja benzinske pumpe, nagradila je prvih 200 kupaca gratis točenjem HPLUS EURO 6 goriva u vrijednosti 20 KM, a ostale kupce prigodnim poklonima.
U sklopu benzinske pumpe uskoro počinje sa radom i mjenjačnica. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 5,30 – 22,30 sati.