U toku je nagradni konkurs Raiffeisen banke za pravna lica

0
428
Konkurs Raiffeisen banke za pravna lica organizovan je uz podršku kompanije Visa

Raiffeisen banka je u saradnji sa kompanijom Visa organizovala nagradni konkurs čija je svrha podsticanje razvoja online poslovanja pravnih lica u Bosni i Hercegovini. Konkurs traje do 18.06.2021. godine i do tada će 30 kompanija osvojiti besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje, te brojne druge pogodnosti.
“Digitalna transformacija mijenja način poslovanja, kreira nove mogućnosti i nove oblike interakcije s kupcima. Kako bismo našim klijentima pružili podršku za dalji razvoj online nastupa i prodaje, organizovali smo nagradni konkurs na koji se mogu prijaviti pravna lica registrovana na teritoriji BiH, koja posjeduju online prodavnicu. Klijenti imaju mogućnost da osvoje besplatnu e-pay integraciju online prodavnice uz jednogodišnje održavanje”, saopšteno je iz Raiffeisen banke.
Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu kazao je da su uspostavljanje kvalitetnog digitalnog prisustva i formiranje online kanala prodaje od presudnog značaja za upravljanje biznisom koji ide ukorak s vremenom, prati sve veće interesovanje potrošača za online kupovinom, ali je i u prilici da obezbijedi kontinuitet poslovanja i u vanrednim okolnostima poput pandemije.
“Kompanija Visa je izuzetno posvećena pružanju podrške preduzećima u namjeri da im pomogne da kroz ostvarenje punog digitalnog potencijala pronađu nove kategorije kupaca i ostvare dobre poslovne rezultate uprkos pandemiji. U tom smislu, sa velikim zadovoljstvom podržavamo ovu inicijativu Raiffeisen banke i spremni smo da sopstvena znanja i resurse upotrijebimo za digitalizaciju prodaje kod 30 najsretnijih kompanija”, izjavio je Đorđević.

Više informacija dostupno je na https://raiffeisenbank.ba/e-pay-nagradni-konkurs.