Užitak uz Mastercard kartice u CineStar kinima

0
906
Vrijeme je za kino: Mastercard i CineStar pripremili online i beskontaktne pogodnosti

Za sve prave obožavaoce sedme umjetnosti i dobrog filma, Mastercard i CineStar su pripremili online i beskontaktne pogodnosti do kraja 2021. godine.
U promotivnom periodu od 1. juna do 31. decembra 2021. godine u CineStar kinima vas uz nezaboravne trenutke razonode i opuštanja, očekuju i jedinstvene pogodnosti koje je Mastercard pripremio za svoje korisnike, te će oni uz prednosti brzih, jednostavnih i sigurnihonline i beskontaktnih plaćanja, moći ostvariti isljedeće popuste:
– Ponedjeljkom za svaku kupljenu ulaznicu plaćenu beskontaktno Mastercard platnom karticom ili mobilnim novčanikom na prodajnim blagajnama CineStar kina, drugu ulaznicu dobijate na poklon (1+1 gratis).
– Bilo koji dan u sedmici prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji vrijedi kao gratis ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice.
– Nedjeljom prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film nedjeljom Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji taj dan možete zamijeniti za srednje kokice u kinu.
Navedene pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, a gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji Mastercard karticom dolazi na e-mail adresu korisnika.