Velika nagradna igra Mercatora: Toyota Corolla ide Nađi Efović iz Sarajeva

0
917
Izvučena glavna nagrada Velike nagradne igre Mercatora 'Moje brendove potraži za novu Toyotu u garaži'

U prisustvu velikog broja naših kupaca i posjetioca Mercator centra Ložionička u Sarajevu, izvučena je glavna nagrada Velike nagradne igre Mercatora – Toyota Corolla. Sretna dobitnica koja će novogodišnje praznike dočekati sa izvrsnim novim automobilom je Nađa Efović iz Sarajeva.
Velika nagradna igra Mercatora ‘Moje brendove potraži za novu Toyotu u garaži’ je trajala od 24.10.2019. na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine i završena je finalnim izvlačenjem.
“Naše vjerne kupce u Mercator centrima u Sarajevu i Banja Luci smo još 21.12. obradovali mnogobrojnim vrijednim nagradama, a po deset najsretnijih je otišlo kući sa novim Samsung Televizorom, veš mašinom Candy, mobitelom Samsung Galaxy A70 i frižiderom Candy.
U Nagradnoj igri su učestvovali svi kupci koji su u svim Mercatorovim prodajnim objektima kupili bar jedan artikl sa oznakom ‘Moji brendovi’ uz račun veći od 30 KM. Mercator je ovom prilikom podržao domaće i regionalne brendove, a uz sve to svoje kupce je nagradio vrijednim nagradama“, saopćeno je iz Mercatora.