Velika NLB novogodišnja akcija kredita

0
6859
NLB Banka d.d. Sarajevo ponudila kredite po vrlo povoljnim kamatnim stopama

NLB Banka je i ove godine pripremila novogodišnju ponudu za svoje klijente pod nazivom ‘Najbolji plan za Novu godinu’, pokrenuvši akciju namjenskih, stambenih i keš kredita s vrlo povoljnim kamatnim stopama i drugim pogodnostima.
“NLB Banka vodi brigu o svojim klijentima, te ih nastojimo uvijek obradovati novim ponudama. S obzirom da je ovo mjesec darivanja, svojim klijentima smo ponudili posebnu novogodišnju kreditnu ponudu kako bi im obezbijedili da brzo i lako dođu do potrebnih novčanih sredstava i ostvare svoje planove u Novoj godini. Najvažnije nam je da naši klijenti budu zadovoljni kako ponudom kredita, tako i ostalim uslugama naše Banke. Uvjerena sam da je ovo trenutno vrlo atraktivna ponuda i da će naši sadašnji i budući klijenti biti jako zadovoljni“, izjavila je Lidija Žigić, direktorica NLB Banke d.d. Sarajevo.
Posebno povoljni i atraktivni su keš krediti do 50.000 KM sa super kamatnom stopom 3,99%, (EKS 4,34%) za klijente koji prenesu primanja na NLB Banku, sa rokom otplate do 5 godina.
Za veće planove, tu su namjenski krediti do 100.000 KM, te rokom otplate do 10 godina. Za dugoročne kredite kamatna stopa iznosi od 3,99% (EKS od 4,64%), dok za kratkoročne kredite kamatna stopa iznosi od 3,99% ( EKS od 6,13%).
Također, NLB Banka je unaprijedila i ponudu stambenih kredita od 10.000 KM do 200.000 KM s kamatnom stopom od 3,99% (EKS od 4,46%), te rokom otplate do 25 godina. Osim toga, banka nudi i mogućnost odobravanja stambenog kredita bez hipoteke do 70.000 KM i rokom otplate do 15 godina. Iznos kredita može biti uvećan za iznos do 10.000 KM za koji nije potreban dokaz o namjeni.