Voda Jana osvojila još jednu značajnu međunarodnu zlatnu medalju

0
508
Na svjetskom takmičenju Monde Selection, voda Jana osvojila Grand Gold Quality Award

Na svjetskom takmičenju Monde Selection, u sklopu kojeg je početkom godine provedeno testiranje u Briselu, voda Jana je među 3200 proizvoda u kategoriji ‘Piva, vode i negazirana pića’ osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda.
Osvajanjem ove nagrade, Jana je dobila još jedno međunarodno priznanje za svoju vrhunsku kvalitetu.
Pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, potrošač može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete. Na temelju različitih kriterija ocjenjivanja, izvanrednim proizvodima se dodjeljuju oznake kvalitete, a Jana je ove godine osvojila najviše ocjene i zaslužila status Grand gold. To znači da je Jana, uistinu, najbolja na svijetu. Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora te mineralnom sastavu slojeva zemlje kroz koje prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav i prepoznatljiv, svilenkast okus.
Zbog dubine svog izvora, Jana je čišća i bogatija mineralima od ostalih voda. Zbog Ultra-Clean tehnologije punjenja, netaknuta je sve do trenutka otvaranja čepa, a Grand Gold Quality Award samo je još jedna kap koja je okrunila njenu posebnost.