Wizz Air nudi popust od 10 posto na grupna putovanja

0
1028
Wizz Air je jedna od najbrže rastućih i najzelenijih aviokompanija na svijetu

Wizz Air, jedna od avio kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, od danas, pa u narednih sedam dana, nudi popust od 10 posto na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su u opticaju tokom zimske sezone.
Svi ljubitelji putovanja u narednih sedam dana mogu lakše da stignu do svojih karata. Sve svoje rezervisane karte u periodu od sedam dana možete iskoristiti na svim letovima i destinacijama iz Tuzle i Sarajeva koji su u ponudi u trajanju cijele zimske sezone, a na vama je samo da odaberete, poručuju iz Wizz Aira.
Popust od 10 posto se odnosi na avionske karte za grupe, uključujući takse i obavezne troškove, bez administrativne takse. Popust važi u periodu 15-22 h (po centralno evropskom vremenu) počev od 15. do 22. novembra 2018. godine i odnosi se na rezervacije putem web stranice wizzair.com za grupe od 11 do 55 osoba, koje ne ispunjavaju kriterijume studentske ili seniorske grupe.
Popust se ne odnosi na rezervacije gdje se cijena avio karte ne pojavljuje automatski već putnik treba da je zatraži. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti okončana do 31. marta 2019. godine, saopćeno je iz Wizz Aira.