Ženski rokovnik za 2018. ‘oživjet će’ pomoću AR tehnologije

0
2044
Ženski rokovnik za 2018. godinu kreirale su njegove korisnice

Ženski rokovnik, najprodavaniji planer za žene u regiji, ove godine obilježava 10 godina postojanja. Protekle godine obilježila je saradnja s najpoznatijim modnim dizajnerima, pop zvijezdama regije, mladim dizajnerima. Obilježavajući važnu godišnjicu, Ženski rokovnik za 2018. godinu kreirale su njegove korisnice. Više od 500 žena ispisalo je inspirativne poruke, riječi koje bi uputile svojim prijateljicama i koje su ostisnute na stranicama rokovnika. Čak 5.000 korisnica glasalo je u anketi za najljepšu naslovnicu i prema njihovim glasovima, osmišljen je redizajn naslovnica proteklih godina. Upravo zato jer je osmišljen i dizajniran prema željama najvjernijih korisnica, svih onih kojima je dnevno planiranje nezamislivo bez ovog planera, ova saradnja je prema riječima osnivačice i vlasnice brenda, Dunje Tadić, najvažnija je i najemotivnija, te je njen način da se zahvali za vjernost i odanost korisnicama.
Svjesni vremena u kojem živimo i brzih promjena, tim Ženskog rokovnika svojim korisnicama ove godine nudi nešto sasvim novo. Ženski rokovnik za 2018. prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica uz pomoć golivecarda ‘oživjeti’ pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti.
Kako bi naslovnica oživjela potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju golivecard putem Apple Storea ili Google Play Storea i pomoću aplikacije skenirati QR kod koji se nalazi na naslovnici, te potom skenirati naslovnicu koja će ‘oživjeti’ s ekskluzivnim AR videom. Video će se mijenjati dva puta mjesečno i korisnicama Ženskog rokovnika tokom 2018. godine donositi ekskluzivne promotivne poruke razvijene u saradnji s partnerima Ženskog rokovnika.
Ženski rokovnik prepoznatljiv je pozanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlokorisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavju svakodnevnu organizaciju.
Ženski rokovnik dostupan je i u BiH u prodavnicama DM po cijeni od 19,95 KM.