Barcaffe u Sarajevu predstavio novi proizvod – Perfetto kapsule

0
905
Barcaffe Perfetto kapsule namijenjene su ljubiteljima vrhunskog espressa

Barcaffe je danas u restoranu ‘Druga kuća’ u Sarajevu, organizovao druženje sa predstavnicima medija i tom prilikom predstavio svoj novi proizvod u kategoriji kafe – Barcaffe Perfetto kapsule, namijenjene istinskim ljubiteljima vrhunskog espressa.
“Ponosni smo što smo predstavili novi proizvod u našem asortimanu, koji je kreiran u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i idealan za sve vrhunske poznavaoce kafe koji uzivaju u vrhunskoj šoljici svakoga dana. Barcaffe Perfetto kapsule predstavljaju kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i tradicije i istinske ljubavi prema kafi. Uz Barcaffe Perfetto kapsule moći ćete uživati u šoljici savršenog espressa kod kuće. Kompatibilne su i mogu se pripremati na svim Nascafe Dolce Gusto aparatima”, izjavio je Srđan Dabić, Brand Building Manager.

Srđan Dabić, Brand Building Manager

Barcaffè Perfetto kapsule povezuju italijansku ekspertizu i tradiciju Barcaffe-a dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima.
Barcaffè Perfetto espresso mješavina koja budi maštu i trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj, namijenjena je svim strastvenim ljubiteljima espressa. Tako se možete odlučiti za Barcaffè Perfetto Espresso – mali espresso sa puno arome, Cappuccino – kremasto zadovoljstvo i punoća ukusa stvorena za uživanje u svakom danu i Caffè Latte – pravi spoj ukusa uz dašak nostalgije.
Njihova samozaštitna kapsula koja se pakuje u zaštićenoj atmosferi omogućuje da kafa sačuva svoju svježinu i ukus.