BBI banka u Vogošći otvorila novu poslovnicu

0
915
Simboličnim presijecanjem vrpce poslovnicu u Vogošći otvorili Amer Bukvić i Dženana Bešlija

U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Vogošći otvorena poslovnica BBI banke. Simboličnim presijecanjem vrpce poslovnicu su otvorili Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International i Dženana Bešlija, pomoćnica načelnika za privredu, integrisani razvoj i društvene djelatnosti Općine Vogošća.
“U Kantonu Sarajevo BBI banka je prisutna od 2000. godine i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 1 milijardu i 425 miliona KM, od toga preko 1 milijardu i 122 miliona KM investirano je u privredu KS. Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Vjerujem da će poslovnica u centru Vogošće olakšati klijentima pristup uslugama Banke. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća”, izjavio je Bukvić.
Poslovnica Vogošća pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Stručni tim poslovnice na čelu sa Azrom Nožinović aktivno radi kako bi postojećim ali i potencijalnim klijentima Banke kvalitetne proizvode i usluge pružio na što efikasniji način. Za nove klijente u poslovnici Vogošća pripremljene su posebne pogodnosti, između ostalog, plaćanje računa putem elektronskog i mobilnog bankarstva bez naknade u narednih 12 mjeseci. Također, klijentima će biti na raspolaganju posebna ponuda finansiranja po veoma povoljnim stopama.
Od danas poslovna mreža BBI banke na bh. tržištu ima 35 poslovnica/filijala, a posao je dobilo novih pet zaposlenika. Radno vrijeme poslovnice, koja se nalazi u ulici Jošanička 2 DO, je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i bankomat, kao i 140 bankomata u okviru bh. mreže bankomata širom BiH.