Digital Takeover od 7. do 11. septembra

0
665
Više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača sudjelovat će na summitu Digital Takeover 2020

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 seli u digitalno okruženje. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih sudionika, ovaj veliki spektakl odvijat će se online, a za sve zainteresirane te željne novih znanja i iskustava osigurano je besplatno praćenje – Digital Takeover 2020 trajat će od 7. do 11. septembra.
Tokom pet dana summita (preko 24 sata programa) učestvovat će 65 stručnjaka iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija. Bit će prezentirane inspirativne priče o uspjehu, najnovija dostignuća kao i pogled na budućnost iz različitih uglova poznatih stručnjaka i inovatora. Među njima se nalaze i keynote predavači kao umjetnik i performer Stelarc, Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski astronom Korado Korlević te mnogi drugi.
Svoje besplatne ulaznice, odnosno link za pristup summitu možete osigurati u Entrio sustavu. Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gdje se na zahtjev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.
Više o cijelom programu i predavačima saznajte na www.digitaltakeover.hr