Dm slavi i nagrađuje: Za 12. rođendan 112 vrijednih nagrada

0
1319
Rast prometa u trgovini na malo

Povodom obilježavanja 12 godina poslovanja u BiH, kompanija dm drogerie markt d.o.o. želi nagraditi vjernost svojih kupaca rođendanskom nagradnom igrom.
U narednih 14 dana, od 27.6. do 10.7., u dm prodavnicama širom BiH kupci su pozvani da okušaju svoju sreću i osvoje jednu od 112 vrijednih nagrada.
U dm-ovoj rođendanskoj nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju svi kupci koji do 10. jula obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju. Za 12 najsretnijih, kao prvu nagradu dm je pripremio Hoverboard sa opremom, odnosno električni scooter koji osigurava praktičan vid gradskog prevoza te nudi i sasvim novi vid zabave. Kao drugu nagradu, 50 sretnih dobitnika osvaja dm poklon karticu u vrijednosti od 100 KM, dok je 50 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM osigurano kao treća nagrada.
“Rođendan je uvijek prilika da se prisjetimo početaka i osvrnemo na sve što smo do sada postigli. Prije 12 godina otvorili smo prvu dm prodavnicu u Sarajevu, u naselju Dobrinja. Danas našu prodajnu mrežu u BiH čini 70 dm prodavnica u 40 gradova. Ponosni smo na ova postignuća i uspješan rad koji ostvarujemo prvenstveno zahvaljujući povjerenju naših kupaca. Zbog toga je njihovo zadovoljstvo za nas na prvom mjestu, a rođendan prilika da im se zahvalimo”, izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a.
Osim nagradne igre i ponude više od 3.000 proizvoda po povoljnim cijenama, 12. rođendan dm obilježava i posebnom ponudom za sve kupce u kojoj za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobijaju gratis.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here