Elektroprivreda BiH i Mastercard daju dodatni benefit za kartično plaćanje računa kroz HuHu aplikaciju

0
246
Kroz HuHu plati, 5 KM ti se vrati

Javno preduzeće Elektroprivreda BiH i kompanija Mastercard su svojim korisnicima obezbijedili dodatni benefit za plaćanje računa za električnu energiju kroz HuHu aplikaciju, a s ciljem podsticanja na sigurniji, jednostavniji i brži način plaćanja računa koji štedi vas i vaše vrijeme, uz istovremeno smanjenje izloženosti korona virusu.
U promotivnom periodu od 1. februara do 1. aprila 2021. godine, korisnici Mastercard platnih kartica koji izvrše plaćanje računa za električnu energiju kroz HuHu aplikciju, ostvaruju pravo na dodatno umanjenje računa za 5 KM.
Umanjenje računa obračunava se odmah, na računu koji se upravo plaća, a jedan korisnik može ostvariti popust dva puta u toku trajanja kampanje, dakle, za plaćanje februarskog i martovskog računa. Uz novu pogodnost, svi Mastercard korisnici od ranije imaju mogućnost plaćanja računa za električnu energiju kroz ovu aplikaciju bez troškova provizije.
Registracija Mastercard karticom na HuHu aplikaciju je jednostavna, te se uz credentials-on-file rješenja, odnosno mogućnost čuvanja kartice u sigurnom i certifikovanom okruženju, vaši podaci tokenizuju i postaju spremni za korištenje kad god su korisniku potrebni, bez komplikacija i potrebe za dodatnim unosima prilikom izvršenja vaše transakcije. Osjetljivi podaci kao što su PIN, CVC2, Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check kod nikada se ne čuvaju.
Mobilna aplikacija HuHu dostupna je za besplatan download na Google Play i AppStore.