Po izboru GBM-a: Vienna osiguranje najbolje osiguranje života u BiH

0
972
Global Brands Magazine: Vienna osiguranje iz BiH dobitnik nagrade Best Life Insurance Brand

Vienna osiguranje je dobitnik prestižne nagrade Best Life Insurance Brand, Bosnia and Herzegovina 2018 za sektor osiguranja u našoj zemlji. Međunarodnu nagradu za izvanredno pružanje usluga ovoj osiguravajućoj kući dodijelio je Global Brands Magazine iz Londona koji čitateljima pruža najnovije vijesti, recenzije, mišljenja i ankete o vodećim brandovima širom svijeta.
Vanjski istraživački tim ovog časopisa je tokom 2018. godine, među ostalima, prikupljao informacije i o poslovanju Vienna osiguranja, a koji su pokazali izvrsnost u poslovanju. Na osnovu toga, Vienna osiguranje je izabrano kao najbolje za osiguranje života u našoj zemlji.
“Ovo prestižno priznanje obradovalo nas je kao tim i učinilo ponosnima. Istovoremeno, nagrada je i obaveza da budemo ustrajni u pružanju kvalitetetnih i inovativnih programa osiguranja za naše klijente. Nova era našeg poslovanja ozvaničena je 2018. godine, a ova nagrada je to i potvrdila”, izjavila je Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja.
Ovogodišnja svečana ceremonija dodjele Global Brands Magazine nagrada upriličena je u Kini, a lista dobitnika objavljena je i na zvaničnoj web stranici časopisa: http://www.globalbrandsmagazine.com/award-winners-2018/.
Vienna osiguranje se tokom 15 godina poslovanja etabliralo kao jedno od vodećih u segmentu životnih osiguranja s najvećom mrežom prodajnih partnera u finansijskom sektoru u BiH. Na kraju 2018. godine, kompanija je imala više od 220.000 zaključenih ugovora o osiguranju i preko 160 miliona KM aktive.