Holdina i Energopetrol donirali 10.000 KM SOS Dječijim selima u BiH

0
381
SOS Dječijim selima u BiH uručena donacija INA i Energopetrola

Holdina i Energopetrol uspostavili su saradnju sa SOS Dječijim selima u BiH i uručili donaciju u iznosu od 10.000 KM. Donacija će biti usmjerena na pokrivanje troškova namirnica za porodice iz SOS Dječijih sela u BiH.
U proteklom mjesecu svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima bili su dio humane kampanje pod sloganom ‘Slavimo i djeci darujemo’ organizirane povodom šestog rođendana brenda Fresh Corner. Kupovinom proizvoda pomogli su u stvaranju lijepih uspomena na porodični ručak djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.
Ceremoniji uručenja donatorskog čeka prisustvovali su predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola Slavko Sić, izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave kompanija Holdina i Energopetrol Marijana Rajić, i članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.
“Drago nam je što su i naši vjerni kupci prepoznali ovu humanu akciju gdje smo zajednički, putem kampanje povodom Fresh Corner rođendana osigurali namirnice te ono što je još važnije, osvrnuli se na vrijedno djelovanje SOS Dječijih sela u BiH i njihovu misiju sa najmlađima”, izjavila je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola.
“Hvala od srca našim novim prijateljima iz kompanije INA i Energopetrol što su odlučili da se pridruže našoj misiji kako bismo osigurali još mnogo zajedničkih obroka i lijepih trenutaka za djecu. Veliku zahvalnost dugujemo i svim kupcima Fresh Corner proizvoda koji su direktno podržali inicijativu i bili dio kampanje”, izjavila je članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.
Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 218 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica.