HT Eronet predstavio novu uslugu na Network konferenciji

0
1950
O ulasku Eroneta u ICT segment poslovanja govorio je Tomislav Ruk, zamjenik predsjednika Uprave

HT Eronet je na Network konferenciji u Neumu, uz potporu partnera KING ICT-a, prezentirao uslugu Firewall as a Service. Također predstavljeni su planovi za unaprjeđenje još nekih usluga tokom 2019. godine.
Usluga korisnicima osigurava benefite modernog Checkpoint firewalla, uz izbjegavanje kapitalnih troškova, te mogućnost samostalnog administriranja, ili prepuštanje administracije HT Eronetovim stručnjacima. Jednom uslugom korisnik osigurava zaštitu od IPS prijetnji, funkcionalnosti URL filteringa i kontrole aplikacija, Anti-bot, Anti-spam i antivirusnu zaštitu, kao i zaštitu od Zero-Day malicioznih prijetnji. Usluga poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim politikama i funkcionalnostima za različite lokacije i vrste uređaja.
Više o ulasku HT Eroneta u ICT segment poslovanja govorio je Tomislav Ruk, zamjenik predsjednika Uprave i član Uprave zadužen za poslovanje s korisnicima u HT Eronetu.
“Kroz različite infrastrukturne usluge poput Cloud Servera, BaaS i DRaaS (backup as a service i disaster recovery as a service) te kolokaciju poslužitelja, korisnicima je osigurana sigurna okolina za izvršavanje njihovih ključnih poslova uz dostupnom resursa u pravo vrijeme kada su zapravo korisniku potrebni. ICT segment usluga jako nam je bitan jer je počeo nadoknađivati pad prihoda od klasičnih telekomunikacijskih usluga“, rekao je Ruk.
Eronet je danas predstavio i jednu novu SaaS uslugu. Šta ona konkretno znači korisnicima?
“Realiziranje usluge Firewall as a Service je planirano za 1.6.2019 godine. Ova jedinstvena usluga na BiH tržištu će omogućiti korisniku jednostavno podizanje sigurnosti na razini tvrtke, uz potpuno odsustvo visokih kapitalnih ulaganja. Usluga osigurava benefite modernog Checkpoint firewalla, tehnologiji, uz samostalno administriranje ili prepuštanje administracije HT Eronet-ovim stručnjacima. Zaštita od IPS prijetnju, funkcionalnost URL filteringa i kontrole aplikacija, Anti-bot, Anti-spam, antivirusna zaštita, kao i zaštita od Zero-Day malicioznih prijetnji su sastavni dio usluge”, rekao je Ruk.
On je dodao da HT Eronet priprema još neke inovativne usluge za svoje korisnike u 2019. godini.
“U okviru ICT marketplacea, HT Eronet će korisnicima ponuditi i opciju pre-paid kupnje usluga. Namijenjen korisnicima kojima su resursi potrebni kroz kratko vrijeme, bez bilo kakvih obveza korištenja, ICT pre-paid marketplace će im osigurati da iz udobnosti svoga doma uz plaćanje kreditnim i debitnim karticama osiguraju potrebne resurse u roku od 15 minuta. Još jedna novina, koju će Eronet tijekom svibnja ponuditi svojim korisnicima je najam računalne opreme”, kazao je Ruk.