Izvučeni dobitnici nagradne igre NLB banke ‘Visa karticu provuci i skuter odvuci’

0
648
Dobitnicima nagradne igre NLB Banke i Visa kartične kuće uručene su vrijedne nagrade

NLB Banka d.d. Sarajevo zajedno sa Visa kartičnom kućom, u periodu od 15.09. do 31.10. je za klijente organizovala nagradnu igru pod nazivom ’Visa karticu provuci i skuter odvuci’, a proteklih dana izvučeni su dobitnici kojima su i uručene vrijedne nagrade.
Tako je pet električnih skutera otišlo u ruke Šabana Jusića iz Živinica, Sedina Bezdroba iz Sarajeva, Željke Primorac iz Ljubuškog, Nedima Selimovića iz Tuzle i Hatidže Sakić iz Živinica. Fitness satove dobili su Denis Jurić iz Živinica, Senad Dizdarević iz Bihaća, Jasmin Bešlija iz Goražda, Zehra Ganić iz Gradačca i Adnan Mulalić iz Tuzle, a fitness narukvice osvojili su Hana Kadrić iz Siminog Hana, Adaleta Sarunović iz Tuzle, Jasmina Skokić iz Tuzle, Šemsa Džafić iz Čelića i Haris Heco iz Zenice.
U nagradnoj igri mogli su učestvovati svi klijenti NLB Banke koji su izvršili najmanje tri transakcije Visa Classic, Visa Gold i Visa Electron karticama NLB Banke na bilo kojem prodajnom mjestu.
NLB Banka kontinuirano sprovodi aktivnosti kojima nagrađuje svoje klijente za ukazano povjerenje, a ovaj put su to uradili u saradnji sa kompanijama Visa, eKupi.ba i BeeBee, servisom električnih romobila.
“Nadamo se da će ove nagrade potaknuti naše klijente da više koriste alternativna sredstva prevoza, izbjegavajući svakodnevne gužve, te da i dalje koriste Visa kartice za plaćanje, jer ne samo da je to brz i jednostavan, već je i siguran način plaćanja”, poručuju iz NLB Banke.