Sparkasse Bank nagrađuje klijente: More je blizu kad imaš karticu Visa-u

0
1873

Sparkasse Bank pripremila je za svoje klijente korisnike Visa kartica ljetnu nagradnu igru pod sloganom ‘More je blizu kad imaš karticu Visa-u’.
Ukoliko posjeduju jednu od Visa kartica Sparkasse Bank debitnu ili kreditnu, klijenti se mogu uključiti u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti sedmodnevno ljetovanje za dvije osobe na hrvatskom primorju. Prema pravilima nagradne igre Sparkasse Bank, dovoljno je da klijent izvrši plaćanje Visa karticom u minimalnom iznosu od 100 KM mjesečno za vrijeme trajanja nagradne igre i može osvojiti jedno od tri sedmodnevna ljetovanja za dvoje.
Nagradna igra traje do 31.08.2017. godine, a izvlačenje prvog dobitnika je planirano već sredinom jula. Detalje nagradne igre možete pronaći na web stranici Sparkasse Bank, na linku: https://www.sparkasse.ba/bs/stanovnistvo/kartice/visa-nagradna-igra-
Program Visa kartica, iz Sparkasse ponude, nudi klijentima mogućnost odabira kreditne ili debitne kartice. Sa Visa Classic kreditnom karticom klijentima je omogućeno finansiranje uz mjesečni povrat utrošenih sredstava u iznosu od samo 4% uz pripadajuću kamatu.
“Svakako ističemo pogodnost i debitne Visa Electron kartice, a to je podizanje gotovine bez naknade na svim bankomatima Erste i Sparkasse Grupe, preko 7.000 bankomata, što svakako može biti jako korisno svim klijentima u periodu godišnjih odmora, jer uključuje Crnu Goru, Hrvatsku, Srbiju, te Austriju, Češku, Mađarsku, Makedoniju, Rumuniju, Slovačku i Ukrajinu”, poručuju iz Sparkasse Bank.