Kompanija Oriflame proslavila jubilarnih 20 godina u BiH

0
2262
Gala proslavom u Sarajevu Oriflame kozmetika je proslavila 20 godina uspješnog poslovanja u BiH

Gala proslavom u Hotelu Holiday u Sarajevu Oriflame kozmetika je 9. novembra proslavila punih 20 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini.
Za oko 130 prisutnih zvanica iz cijele BiHi regiona, najuspješnijih i najlojalnijih Oriflame Lidera, poslovnih saradnika, uposlenika i specijalnih gostiju, ovo je bila noć za pamćenje, ispunjena emocijama i ponosom, uz retrospektivu događaja koji su obilježili ovih uspješnih 20 godina zajedno.
U svečanoj atmosferi, nakon zanimljivog performansa SandArt, prisutnima su se obratili Country Manager za BiH Belma Smola, generalni direktor za Srbiju i Zapadni Balkan Kosovka Tičić, te regionalni direktor za Balkan, Grčku, Mađarsku, Rumuniju i Baltičke zemlje Karolina Georgieva, a posebna gošća bila je i brend ambasadorica za 2018. godinu, Amra Džeko koja se uz Marketing menadžera za Zapadni Balkan Marijanu Zonić osvrnula na brend poruku ‘Ljepota na moj način’ i uspješnu ovogodišnju saradnju.
Događaju je prisustvovao i ambasador Kraljevine Švedske u BiH Anders Hagelberg. Goste je na proslavi posebno atraktivnim programom oduševila i poznata violočelistica Ana Rucner.
“Izuzetno smo sretni što smo zajedno s našim dragim saradnicima i Liderima proslavili uspjeh koji zajedno stvaramo već 20 godina. Danas smo posebnim plaketama nagradili one koji su s nama od samog osnivanja kompanije u BiH – koji su zajedno s nama sanjali o pokretanju vlastitog poslovanja i mijenjanju života nabolje prodajom Oriflame proizvoda u kojima i sami uživaju”, izjavila je Belma Smola, Country Manager za BiH.
Oriflame su 1967. godine osnovali braća Jonas i Robert af Jochnick i njihov prijatelj, a danas je jedna od vodećih kompanija direktne prodaje u svijetu koja nudi visokokvalitetne kozmetičke proizvode u preko 60 zemalja širom svijeta. U Bosni i Hercegovini ovaj švedski brend, s kojim su mnogi uplovili u svijet make-upa još u ranim tinejdžerskim godinama, posluje od 1998. godine. Oriflame podržava rad brojnih humanitarnih organizacija širom svijeta i suosnivač je Svjetske dječije fondacije.