NIVEA BH Fashion Week Sarajevo od 18. do 20. novembra

0
1500
Modne večeri će se održati 18. i 19. novembra u hotelu Holiday, a 20. novembra u Alta Shopping Centru

Na modnom događaju 43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će tokom tri dana, od 18. do 20. novembra, svoje kolekcije predstaviti najjača imena BH modne scene i najbolji svjetski brendovi, a u organizaciji Udruženja modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji Abc Models Mgmt Inernational.
Modne večeri će se održati 18. i 19. novembra u Kongresnoj sali hotela Holiday s početkom u 19h i 20h te 20. novembra u Alta Shopping Centru s početkom u 19h.
Modni dvojac Neira Sinanbašić i Mateja Dujić, koje stvaraju pod imenom Mateyaneira, prvi put se predstavljaju sarajevskoj publici i svečano otvaraju 43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo
Modna revija Mateyaneira je na programu 18. novembra u Kongresnoj dvorani hotela Holiday Sarajevo u 19h, kada će se predstaviti s kolekcijom ‘Petrichor’.
Istog dana, u 20 sati slijedi modna revija ‘Urban-Etno’ jedne od naših najboljih modnih dizajnera Emine Husedžinović Ibrahimović, koja je nadahnuta bosanskohercegovačkim naslijeđem i folklorom u savremenom vidu odijevanja.
Anesa Cvetkov, Diana Fashion i modni dizajner Istok Bratić predstavljaju se s kolekcijom namijenjenom za dame koje žele da izgledaju autentično, moderno i extravagantno.